Reis vergelijk

Uitzoeken welke transportmogelijkheden er zijn en welke de meest geschikte is voor uw reis kan soms erg lastig zijn, helemaal wanneer uw reis zich voor u op onbekend terrein bevindt, in een land waar u de taal niet spreekt. De komst van reis- en vluchtvergelijkingssites heeft dit een stuk gemakkelijker gemaakt. Ze helpen uit te vinden welke verbinding de goedkoopste is op de door u gewenste route, door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken nog voordat u de lijst met aangeboden opties te zien krijgt.

Wat tot nu toe heeft gemist is een allesomvattende reiszoekmachine die het mogelijk maakt om alle informatie uit verschillende transportmogelijkheden - treinen, bussen en vluchten - samen te stellen en weer te geven in een gemakkelijke lay-out met de keuze om op verschillende factoren te filteren. Dit is waar wij in beeld komen; Onze website heeft alle gemakken van een reisvergelijkingssite maar biedt daarnaast ook de mogelijkheid om reizen tussen iedere twee plekken in Europa te calculeren en hiervan een uitgebreid vergelijkingsoverzicht te tonen, zo ook de kleinere steden zonder luchthaven. Bij ons kunt u, prijzen vergelijken, maar ook uw reistijd, of zelfs bussen met treinen en vluchten vergelijken om zo uw perfecte reis samen te stellen. Onze vergelijkingen bevatten resultaten van alle belangrijkste spoorwegmaatschappijen zoals onder andere NS en NS Internationaal, busmaatschappijen als Eurolines en National Express als ook van luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair and KLM. U kunt hoe dan ook uw gehele reis van a naar b plannen middels de zoekfunctie, inclusief vervoer van en naar het vliegveld indien u een vliegreis maakt.

Vergelijken van bussen en treinen

Antwerpen naar Eindhoven

Antwerpen naar Eindhoven
Bus: €19,00 | 01h 00m
Trein: €22,20 | 01h 43m

Brussel naar Rotterdam

Brussel naar Rotterdam
Bus: €7,00 | 02h 30m
Trein: €30,80 | 02h 06m

Brussel naar Amsterdam

Brussel naar Amsterdam
Bus: € 8,00 | 02h 45m
Trein: €42,00 | 03h 14m

Normaal gesproken, wanneer we treinreizen en busreizen met elkaar vergelijken, zijn bussen vrijwel altijd goedkoper. Het nadeel van deze reismethode is dat de reis vaak aanzienlijk langer duurt. Wanneer treintickets echter vroeg genoeg geboekt worden, kunnen deze soms zeer goedkoop uitvallen en daardoor als beste optie uit de bus komen. Soms is de reistijd van de reis van groter belang als de preis, dit is via onze website nu gemakkelijk op prioriteit te filteren.

Uiteraard zijn de resultaten altijd afhankelijk van hoe ver vantevoren de reis geboekt wordt of van het vertrekpunt of de eindbestemming van de reis. Ook de afstand van een trein- of busstation van ieder land, stad of dorp, en de afstand naar het stadscentrum en hun respectievelijke populatie zijn allen van invloed bij het vaststellen van de preis van een reis.

Niet alleen vergelijken we verschillende busmaatschappijen en spoorwegmaatschappijen met elkaar, we gaan nog een stap verder door treinen en bussen op zichzelf met elkaar te vergelijken. Onze website geeft je alle informatie die men nodig heeft, overzichtelijk in een oogopslag, om de keuze voor u als reiziger zo gemakkelijk als mogelijk te maken.

Vergelijken van bussen, treinen en vluchten

Brussel naar Berlijn

Brussel naar Berlijn
Bus: €45,00 | 10h 00m
Trein: €89,00 | 07h 46m
Vlucht: €149,00 | 04h 53m

Brussel naar Londen

Brussel naar Londen
Bus: €25,00 | 07h 30m
Trein: €81,00 | 02h 40m
Vlucht: €61,00 | 04h 13m

Antwerpen naar Parijs

Antwerpen naar Parijs
Bus: €16,00 | 04h 00m
Trein: €28,00 | 02h 02m
Vlucht: €106,00 | 04h 13m

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke verbinding op onze website, kunt u buiten treinen en bussen, ook vluchten toevoegen aan uw zoekopdracht. Vooral bij internationale reizen is dit uiteraard gemakkelijker. Vliegen is verreweg de snelste manier van reizen, vaak is het alleen ook het duurste. Echter is dit niet altijd het geval.

We nemen in onze zoekopdrachten ook de informatie omtrent het transport tussen het vliegveld en het stadscentrum op, en berekenen de extra tijd die dit kost. In sommige gevallen kan het betekenen dat een vlucht inclusief deze transfer er langer over doet als wanneer dezelfde reis met de trein wordt afgelegd. Sommige vliegtuigmaatschappijen als Ryanair bieden zeer goedkope vluchten aan, echter vliegen ze maar op een enkel aantal luchthavens, waardoor de reis inclusief transfer naar de gewenste stad soms duurder kan uitvallen als wanneer men met de trein reist. Precies om deze reden; Om onverwachte kosten te voorkomen, kunt u op onze website het totale kostenplaatje overzichtelijk zien.

Natuurlijk moeten alle gevallen één op één met elkaar vergeleken worden, en moeten de resultaten vrij van iedere vorm van promotie zijn voor een bepaalde transportmaatschappij.

Met deze extra kennis, overzichtelijk in één overzicht, is het vanaf nu veel gemakkelijker uw reis te plannen. Ook bent u veel flexibeler dan wanneer u toegewezen bent op enkel een tool waar vluchten met elkaar vergeleken worden. Met onze website is het ook mogelijk om deze informatie te combineren, en zo uw eigen route samen te stellen die is gevormd uit een combinatie van alle verschillende transportmogelijkheden. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende Luchtvaart-, Bus- en Spoorwegmaatschappijen, zodat u niet bent aangewezen op een enkele vervoersmaatschappij. Afhankelijk van uw zoekcriteria - hoeveel geld u uit wilt geven en hoe snel u wilt reizen -, kan het betekenen dat bij een retourticket, u op uw heenreis met een andere transportmaatschappij reist, als op uw terugreis.

Onze populairste verbindingen